Patteriverkoston tasapainotus ja säätö

Lämmitys on kiinteistöjen suurimpia kulueriä.

LVI-Kartoitus Westerholm Oy:n LVI-alan erikoispalveluihin kuuluu patteriverkoston tasapainotus ja säätö, joilla pystytään tehokkaasti vaikuttamaan tasapainoiseen, tehokkaaseen lämmitykseen.

Meiltä taloyhtiöt, toimisto- ja liikekiinteistöjen omistajat sekä julkisen sektorin toimijat voivat tilata laadukkaan ja asiantuntevan palvelun monivuotisella kokemuksella. Kun patteriverkosto on tarkistettu ja säädetty optimaaliseksi, kaikki kiinteistön huoneet ja tilat lämpenevät tasaisesti − ja pysyvät lämpiminä.

Lisäksi lämmityksestä johtuvaa energiankulutusta pystytään oikeilla säädöillä ja suunnitelmallisella kunnossapidolla hillitsemään ja jopa vähentämään.

Työskentelemme tottuneesti kaikenlaisissa kohteissa, hoitaen osuutemme 100-prosenttisella laadulla.

Kun patteriverkoston tasapainotus ja säätö kaipaa ammattimaista tekijää, käänny meidän puoleemme.

Vesikiertoinen patteriverkosto lämmönlähteenä

Vesikiertoisen patteriverkoston ensisijainen tehtävä on tietysti lämmittää kiinteistö ja sen huoneet tai muut tilat. Patteriverkoston lämpöteho perustuu veden virtaamaan ja lämpötilaeroon.

Kun nämä tasapainotetaan ja virtaamat ovat oikeat, varmistamme, että lämmityksen tai jäähdytyksen tehot ovat lämmityssuunnitelman mukaiset ja kohdillaan. Vesikiertoinen patteriverkosto on tasapainotettuna & säädettynä energiatehokas lämmitysvaihtoehto.

Säädöillä saavutetaan energiansäästöä

Olipa kyseessä sitten toimisto, kauppakeskus tai sairaala, tasapainoinen lämmitys on avainasemassa niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin viihtyvyydessä.

Vaikka patteriverkon säätö ja tasapainotus parantavatkin viihtyvyyttä, on toimenpiteillä myös hyvin tärkeä rooli energiansäästön näkökulmasta.

Tasapainoinen lämmitys ehkäisee ylikulutusta sekä turhaa tuuletusta, joka taas lisäisi energiankulutusta. Tasapainotus- ja säätötoimenpiteillä voidaan varmistaa, että verkoston vesi kiertää jokaisen lämmityspatterin kautta ja lämmitys jakautuu tasaisesti rakennuksen kaikissa osissa.

Näin kulutusta ja sitä kautta myös kustannuksia pystytään pitämään kurissa.

Kokonaisratkaisut LVI-projekteihin

Patteriverkoston säätö- ja tasapainotustöiden ohella palveluihimme kuuluu myös ammattitaidolla toteutettu ilmanvaihdon mittaus ja säätö.

Tarjoamme mielellämme kokonaisratkaisut erilaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, sillä näin pystymme hallitsemaan ja vastaamaan koko kokonaisuudesta, joka on aina tilaajan etu. Meiltä voi tietysti tilata huollonomaiset tarkistuskäynnit jo toiminnassa oleviin kiinteistöihin.

Olemme RALA-kelpoinen yritys, joka työnjälkemme ohella toimii hyvän laadun takeena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!