Ilmanvaihdon säätäminen kauppakeskuksessa

Ilmanvaihdon mittaus ja säätötyöt kauppakeskuksissa ja isoissa liiketiloissa vaativat tarkkaa tietotaitoa.

Hyvästä ilmanvaihdosta syntyy positiivinen tilakokemus, ja asiakkaat viihtyvät siten kauppakeskuksessa mahdollisimman pitkään. Kauppakeskuksissa ja muissa isoissa kohteissa on huomioitava, että kiinteistönvalvontajärjestelmään on syötettynä tarkat paineasetukset, jotka pohjautuvat asiantuntijan tuottamaan raportointiin ja säätöihin.

Kauppakeskusten isoa tilaa palvelevat useat konepaketit, joiden toimivuus varmistaa hyvän ilmanvaihdon. Ilmanvaihtoa säädellään valvontajärjestelmien kautta, ja on tärkeää, että sille syötetyt lähtöarvot ovat 100 % juuri ne, mitä ilmanvaihdon mittauspöytäkirjaan on toimestamme asetettu.

Helsinkiläinen LVI-Kartoitus Westerholm Oy toteuttaa ilmanvaihdon säädöt kauppakeskuksissa, liiketiloissa ja muissa suurkohteissa.

Osoituksena ilmanvaihdon mittaustöiden tarkkuudesta yrityksellämme on RALA-pätevyys.

Tulo- ja poistoilman suhde

Toimiva ilmanvaihto perustuu paine-eroihin, ja kauppakeskuksissa tämä tarkoittaa, että koneellinen ilmanvaihto huolehtii painevirtauksista. Tulo- ja poistoilman suhde voi olla epätasapainossa, jolloin tarkat mittauksemme varmistavat niiden oikein laidan.

Mittaustulosten perusteella ilmanvaihdon säätöön saadaan avuksi tarkennettua tietoa järjestelmän tilasta. Alipaineinen tai ylipaineinen tila havaitaan tarkkojen mittauksiemme ansiosta, ja niiden perusteella on hyvä säätää ilmanvaihtojärjestelmä ja tulo- ja poistoilman suhde kuntoon.

Ilmamäärien tarkistus – nykyaikaisin menetelmin ja laittein!

Ilmamäärien tarkistus on monesti pienestä kiinni. Jotta mittaustarkkuus olisi mahdollisimman luotettava, pyrimme varmistamaan, että mittauskohdat ja -olosuhteet ovat mahdollisimman häiriöttömiä ja neutraaleja.

Ilmamäärän tarkistus toteutetaan meillä aina nykyaikaisin laitteistoin ja menetelmin. Sisäilman ilmamäärän mittaaminen tehdään aina määräaikaistarkastuksien yhteydessä, sekä silloin, kun on aihetta epäillä ilmanvaihtojärjestelmän häiriöitä.

Tyytyväiset asiakkaamme

Olemme vuosien varrella toteuttaneet ilmanvaihdon mittauksia ja säätöjä lukuisissa kauppakeskuksissa. Uusimmista suurimmista ja samalla ehkä tunnetuimmista kohteistamme voimme mainita hyvillä mielin mm. Kauppakeskus Redin LVI-työt Helsingissä.

Pääkaupunkiseudun kohteiden lisäksi meillä on erinomainen valmius ottaa vastaan työtilauksia myös muualta Suomesta.

Ilmanvaihtomittaukset ja -säädöt kauppakeskuksissa

Helsinkiläinen LVI-Kartoitus Westerholm Oy toteuttaa ilmanvaihdon säädöt ja -mittaukset kauppakeskuksissa ammattitaidolla.

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi ilmanvaihtojärjestelmien mittaukset – millaisin toimenpitein, aikatauluin ja kustannuksin. Ilmanvaihdonmittaus- ja säätötöiden hinta määräytyy kohteen erityispiirteiden mukaan, mutta olemme pyrkineet pitämään aiheutuvat kustannukset maltillisina ja varsin kilpailukykyisinä.

Olethan yhteydessä soittamalla tai alta löytyvän lomakkeen kautta (tähdellä merkatut kentät ovat pakollisia), niin kartoitamme tilanteesi paikan päällä.