Ilmanvaihdon mittaus ja säätö

Liike- ja toimistorakennusten sekä julkisten tilojen toimiva ilmanvaihto on tärkeää niin viihtyvyyden kuin rakennusteknistenkin seikkojen näkökulmasta.

Ilmanvaihdon mittaus ja säätö auttavat pitämään ilmanvaihdon optimaalisena; kun ilmanvaihto on säädetty oikein, kiinteistön sisäilma pysyy puhtaana ja turvallisena hengittää. 

Vastaavasti rakenteet pysyvät kunnossa, kun tulo- ja poistoilmavirtojen suhde on tasapainossa, ja kosteus pääsee poistumaan rakennuksesta tehokkaasti.

Ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt alan ammattilaiselta

Tarjoamme laadukkaat kokonaisratkaisut saman katon alta vastaten niin säädöistä, mittauksista kuin projektin kokonaishallinnasta. Työkohteitamme ovat niin uudis- ja saneerauskohteet kuin jo käytössä olevat rakennuksetkin, joihin teemme tilauksesta tarkistuskäyntejä mikäli ilmanvaihdon säädöt ovat pielessä, tai ilmanvaihto ei toimi halutulla tavalla.

Anna RALA-kelpoisen ammattilaisen huolehtia rakennuksen ilmanvaihdon optimaalisesta toiminnasta, ja tilaa ilmastointimittaus ja -säätö LVI-Kartoitus Westerholm Oy:ltä.

Ilmanvaihdon säätö tarkasti & ammattitaidolla

Ilmanvaihdon säätö ei ole turhaa hienosäätöä, vaan sillä on kiistaton merkitys ilmastoinnin toimivuudessa ja tehokkuudessa; juuri säätö on avain optimaaliseen tulo- ja poistoilmavirtojen suhteeseen. Koska ilmanvaihtojärjestelmän säätö on tarkkaa työtä, on ehdottoman tärkeää valita työhön ammattitaitoinen ja kokenut tekijä.

Huolimattomat säädöt aiheuttavat vääjäämättä ongelmia; ylipaine työntää huonekosteutta ulkovaipan rakenteisiin eikä se pääse poistumaan, kun taas liiallinen alipaine voi tuoda sisäilmaan epäpuhtauksia seinistä tai ulkoilmasta. Asiansa osaava ammattilainen säätää ilmanvaihdon lievästi alipaineiseksi, jotta kosteus poistuu tehokkaasti ja sisäilma säilyy raikkaana ja puhtaana.

Käytössämme on ilmanvaihdon suhteellinen säätömenetelmä.

Tilaa meiltä laadukas ja huolellisesti tehty ilmanvaihdon säätö − hinta määräytyy yksilöllisesti kohteen laajuuden mukaan.

Ilmamäärämittaus antaa suuntaviivat säätöä varten

Ilmamäärämittaus tehdään aina ennen ilmanvaihdon säätöä.

Mittaustulokset kertovat tulo- ja poistoilman suhteen ja niiden avulla pystytään säätämään ilmanvaihto rakennuksen ilmanvaihtosuunnitelman mukaiseksi.

Tutustu!

Ilmamäärämittaukset sairaaloissa

Ilmanvaihdon säätäminen kauppakeskuksessa

Näin varmistetaan, että sisätiloihin virtaa sisään ja poistuu ulos oikea määrä ilmaa; erityisesti suurissa toimisto- ja liiketiloissa sekä esimerkiksi kauppakeskuksissa, sairaaloissa ja terveyskeskuksissa ilmanvaihdon on toimittava suunnitellusti.

Ilmamäärämittaus ja säätö tehdään aina pätevöityneen ammattilaisen toimesta.

Käytössämme ovat laadukkaat mittalaitteet, joiden avulla pystymme mittaamaan ilmamäärät tarkasti paikan päällä ja suunnittelemaan sekä toteuttamaan tarvittavat säädöt.

Tilaa ilmanvaihdon mittaus ja säätö ammattilaiselta. Kysy lisää töistä kohteessasi soittamalla tai alta löytyvän lomakkeen avulla (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)!

Muut palvelut